×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З Попільні вивезено всі агрохімікати, - екологи

На адресу Державної екологічної інспекції у Житомирській області почали масово надходити скарги від громадян смт.

n 2803168453На території населеного пункту смт. Попільня, за адресою вул. Героїв Майдану, 31 було розвантажено агрохімікати – мочевина штучна (карбамід).

З виїздом на місце державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області встановлено, що дані агрохімікати належать ТОВ «Дейвест» і знаходяться на території ТОВ «Рокмант» в мішках (бігбегах) з додатковим шаром поліетиленової плівки масою по 700 кг,  розміщені на твердому (непроникному) покритті. Розвантаження  агрохімікатів проводилось в період з 09.03. по 12.03.2016 р.

В подальшому, з 14.03.2016 року по 16.03.2016 року, проводилось навантаження агрохімікатів на автотранспорт ТОВ «Дейвест», який перевіз їх на поля ТОВ «Аграрні системні технології» для внесення в грунт.

Державною екологічною інспекцією у Житомирській області за вищевказаною адресою фактів розсипання агрохімікатів не виявлено, викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від агрохімікатів не здійснювались, водні об’єкти та відкриті джерела водопостачання поряд з об’єктом відсутні.

Внаслідок оперативного реагування Державної екологічної інспекції у Житомирській області вже на 18 березня поточного року всі агрохімікати з території ТОВ «Рокмант» вивезені.  Загрозу здоров’ю  мешканцям населеного пункту смт. Попільня  ліквідовано, повідомляють у Державній екологічній інспекції у Житомирській області.

Последнее изменение Понедельник, 28/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework