×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Батько танкіста з РФ поскаржився журналістам, що його сина відправляють до Маріуполя

Танкіста-контрактника з РФ відправляють до Маріуполя. Не так давно цей військовослужбовець вже "побував" під Донецьком.
Про це на своїй сторінці в Facebook написав перший заступник головного редактора радіостанції "Ехо Москви" Володимир Варфоломєєв. «Зараз до редакції зателефонував чоловік. Каже, що його сина, танкіста-контрактника відправляють до Маріуполя. Той подзвонив додому і сказав, що не хоче знову туди. Знову, тому що він вже був в м'ясорубці під Донецьком, і, на відміну від товаришів по службі, зміг повернутися в частину», - повідомив він.

На питання батька "що робити", Варфоломєєв підказав йому контакти солдатських матерів. «Але їх порада: їхати на місце "навчань", звертатися до прокуратури та вимагати розірвання контракту, здається, налякав його ще більше. І скільки зараз в країні таких батьків?..», - додав журналіст.
Як раніше повідомляв УНІАН, перший канал Росії визнав, що російські солдати воюють і гинуть в Україні. Також російська газета "Псковська губернія" опублікувала розшифровки розмов військовослужбовців, де стверджується, що тільки за один день, 20 серпня, в Україні загинуло від 80 до 140 російських військовослужбовців.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework