×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі рятувальники навчали католицьку молодь діям у надзвичайних ситуаціях та провели профорієнтаційну роботу

До Дня щорічної всеукраїнської зустрічі католицької молоді представники Римо-католицької церкви звернулися до рятувальників

n 2103168329з проханням провести перед дітьми навчально-показовий виступ.

 Він повинен був сприяти формуванню навиків дій у надзвичайних ситуаціях, патріотичному вихованню та профорієнтаційному вибору у майбутньому, - повідомляють в УДСНС України у Житомирській області.

Тож, 19 березня вогнеборці, фахівці Управління ДСНС в області та місцевої організації Товариства Червоного Хреста України відгукнулися на запрошення і провели на території Римо-католицького храму св. Вацлава в Житомирі акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Рятувальники розпочали з теоретичної підготовки молоді у формі бесіди. Діти ознайомилися з причинами пожеж у побуті та на відпочинку, алгоритмом дій під час їх виникнення та ризиками, що сприяють отриманню травм і швидкому поширенню полум’я. Також фахівці спинилися на аспектах долікарської допомоги при отруєнні чадним газом, ураженні електричним струмом, отруєнні парами ртуті.

Зважаючи на активну роботу піротехніків ДСНС по виявленню та знешкодженню вибухонебезпечних предметів, зареєстровані випадки травмувань населення при необережному поводженню з боєприпасами,  рятувальники присвятили цій темі окрему увагу. Діти вивчали різновиди вибухонебезпечних предметів як сучасності, так і часів минулих війн, обговорили дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та подивилися фільм, присвячений цій темі.

На практиці ж були продемонстровані види вогнегасників та правила застосування первинних засобів пожежогасіння. Медики Червоного Хреста розгорнули пункт першої медичної допомоги - показали особливості проведення реанімаційних заходів, зупинки кровотечі, накладання пов’язок, відновлення дихання тощо.

На завершення заходу усі присутні ознайомилися з роботою рятувальників в умовах ДТП, на пожежі та дізналися як і де готують фахівців Служби порятунку «101».

n 2103168329 1

n 2103168329 1

n 2103168329 1

n 2103168329 1

n 2103168329 1

Последнее изменение Понедельник, 21/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework