×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський виш - Лідер вищої освіти України

ЖДУ імені Івана Франка вкотре підтвердив високий рівень якості надання освітніх послуг.

n 2103168328Про це повідомляють у прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

17 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва під час урочистого відкриття Сьомої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2016» та Третьої Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів «World Edu - 2016» Житомирський державний університет нагороджено Гран-прі «Лідер вищої освіти України» та «Сертифікатом якості наукових публікацій». Обидві нагороди отримав ректор ЖДУ Петро Саух.

Нагородами 2016 року ЖДУ імені Івана Франка вкотре підтвердив високий рівень якості надання освітніх послуг. Нагадаємо, що у 2014 році ЖДУ імені Івана Франка було відзначено Гран-Прі «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

Виставка «Сучасні заклади освіти» є широкомасштабним професійним заходом у галузі освіти, що цього року представляє 750 учасників із 25 регіонів України, Польщі, Канади, Латвії, Словаччини, Словенії, Франції, США, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Чехії, Литви, Кіпру, Білорусії, Молдови та Естонії.

n 2103168328 1

У заході беруть участь провідні українські університети, академії, інститути, коледжі, технікуми, наукові установи, закордонні навчальні заклади і міжнародні освітні агенції, установи післядипломної освіти, регіональні департаменти освіти, школи, гімназії, ліцеї, дошкільні та позашкільні навчальні заклади, виробники та постачальники засобів навчання, видавництва тощо.

На виставці ЖДУ презентує свої досягнення в реформуванні освітньої галузі та досвід інтеграції до європейського освітнього простору.

Упродовж трьох днів роботи виставки, 17-19 березня, освітяни, науковці, фахівці та відвідувачі мають можливість спілкуватися з представниками навчальних закладів, обмінятися практичним досвідом, ознайомитися з сучасними педагогічними та ІКТ технологіями, засобами навчання.

Виставку супроводжує змістовна тематична програма, що включає проведення 43 науково-практичних конференцій, презентацій, семінарів, круглих столів і майстер-класів за участю провідних керівників, фахівців і науковців МОН, НАПН, Інституту модернізації змісту освіти, практичних працівників галузі та представників закордонних навчальних закладів, агенцій і міжнародних представництв.

Виставка працює у Київському Палаці дітей та юнацтва за адресою: вул. Мазепи, 13 (м. «Арсенальна») з 17 по 19 березня 2016 року.

19 березня виставка чекає на відвідувачів з 10.00 до 16.00. Вхід вільний.

n 2103168328 1

Последнее изменение Понедельник, 21/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework