×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У ЖДУ провели «Ярмарок вакансій»

16 березня 2016 року у 301 аудиторії центрального корпусу Житомирського державного університету імені Івана Франка відбувся «Ярмарок вакансій-2016».

n 1703168297Де студентам-випускникам керівники державних і недержавних структур, установ, підприємств та організацій міста та області, а також представники Центру зайнятості розповідали про сучасні вимоги щодо потенційних працівників.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

«Ярмарки вакансій ЖДУ імені Івана Франка - це унікальна можливість знайти нові знайомства і просунутися по кар'єрних сходах. По-перше - це пряме спілкування з менеджерами з персоналу і можливість отримати відповіді на всі питання, що цікавлять. По друге - це «довгограючий» спосіб пошуку роботи, і тому його можна назвати стратегічним. Багато компаній беруть участь в ярмарках не тільки з метою закриття гарячих вакансій, але і вирішують завдання формування бази даних кадрового резерву своєї організації. По-третє - це можливість вивчення ринку праці «на практиці», а не в теорії. Зазвичай на ярмарках представлені компанії різних галузей діяльності. Аналізуючи їх пропозиції, студенти можуть сформувати своє уявлення про різні сектори ринку, порівняти свої зарплатні очікування з реальними пропозиціями, дізнатися не тільки про відкриті вакансії, а й про спеціалізовані програми набору молодих фахівців, стажування, практики», – каже ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух.

Під час зустрічі потенційні роботодавці презентували свої компанії, роздавали листівки і візитки та розповідали про важливі питання, які турбують будь-якого випускника вищого навчального закладу. Спілкування було доволі насиченим і продуктивним. Не вистачало лише коментарів управління освіти.

«Ярмарок вакансій-2016» надав можливість випускникам ЖДУ імені Івана Франка не тільки заявити про свої професійні можливості, знання і практичні навички потенційним роботодавцям, а й отримати унікальну можливість визначитися з місцем практики, програмами перспективних стажувань і майбутнім працевлаштуванням. Роботодавці, в свою чергу, отримали можливість пригледіти кваліфікованих співробітників на відкриті вакансії, що є запорукою успіху обох сторін учасників ярмарку.

В університеті пишаються своїми випускниками і впевнені, що їм вдасться об'єднати тих, хто готовий реалізувати свій потенціал, і тих, хто потребує висококваліфікованих фахівців.

n 1703168297 1

n 1703168297 1

Последнее изменение Четверг, 17/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework