×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Фінансове забезпечення весняно-польових робіт у 2016 році на Житомирщині складатиме більше 5 млрд грн.

17 березня, відбулась нарада з питань проведення комплексу весняно-польових робіт.

n 1703168291Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Нарада проходила за участі першого заступника голови ОДА Геннадія Дмитренка, начальника управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Руслана Кирилюка, директора департаменту ринків тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства України Миколи Кваши та представників аграрного сектори області.

«На Житомирщині 6 районів вже почали посівну ранніх озимих. Від вашої роботи залежить показник області, тому закликаю усіх відповідально поставитися до її проведення», – зазначив перший заступник голови ОДА Геннадій Дмитренко.

Для проведення весняно-польових робіт у січні-лютому 2016 року було придбано 32 одиниці сільськогосподарської техніки на суму 40,0 млн грн: зернозбиральні комбайни, трактори, плуги, сівалки, борони та ін. Область на 61% забезпечена дизпаливом та на 62% забезпечена бензином.

Фінансове забезпечення весняно-польових робіт у 2016 році складатиме більше 5 млрд грн.

Управлінням агропромислового розвитку ОДА розроблено проект Програми розвитку агропромислового комплексу області на 2016-2020 роки, який буде розглянуто на найближчій сесії обласної ради.

Програмою передбачено проведення хімічної меліорації кислих ґрунтів, збільшення обсягів виробництва гречки, удосконалення сортового складу та системи селекції насінництва, збільшення обсягів виробництва льону та кредитування індивідуального житлового будівництва оселі.

Також Геннадій Дмитренко закликав керівників управлінь районів провести аналогічні наради на місцях, щоб визначитись, які культури сіяти та які проблемні питання можуть виникати аби попередити їх.

Последнее изменение Четверг, 17/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework