×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Фірташ захоплює лісові угіддя на Житомирщині для видобування бурштину

Одіозний олігарх розробив схему, за допомогою якої легально відчуджував лісові ділянки для видобутку бурштину.

n 1703168284Державі Україна вдалося відстояти лісові ділянки з бурштиновими покладами на Житомирщині.

Про це повідомляє Антикор із посиланням на  ІНФОРМАТОР.

Спирається олігарх у планах захоплення бурштинових родовищ на одного з найскандальніших корупціонерів краю – Ігоря Рибинського та директора ДП “Коростенський лісгосп АПК” Сороку Петра Яковича. Останній відомий на Житомирщині тим, що додумався вирубати “парк Слави” в Ушомирі Коростенського району та лісопосадку біля школи у селі Сушки Коростенського району.

За подібні незаконні оборудки Сорока отримав прізвисько “кривавий лісник” та “кривава сорока”. При цьому він розвернув таку активну діяльність, що у гонитві за прибутками за фіктивними документами на рубку спалює після себе цілі масиви лісу, щоб потім прикрити рубку лісовими пожежами.

Також в Житомирській області Фірташ спирається на підприємства, які входять до складу його корпорації: “Межиріченський гірничо-збагачувальний комбінат”, з Group DF в Іршанську, та “Іршанський ГЗК” і “Валки-Ільменіт”.

Через ці фірми Фірташ підкупив впливових чиновників у Житомирській облраді, які порушили і процедуру вилучення ділянок. За законом вони мали прийняти рішення про надання дозволу на розробку проекту землеустрою на вилучення ділянок, потім затвердити його і вилучити на користь фірми.

Последнее изменение Четверг, 17/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework