×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині спалили будинок депутата. ФОТО

В Олевську невідомі вночі спалили будинок депутата обласної ради від ВО «Батьківщина» Олександра Ніколайчука.

n 0903168148Про це Олександр 7 березня написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Вороги знову мені спаскудили вечір. Цього разу приємний відпочинок перервав дзвінок сусідів, які сповістили про займання будинку по вулиці Свято-Миколаївській, 57 який по праву належить мені.

Минулого року, після смерті бабусі, я успадкував будинок разом з 9-ма сотками землі. Протягом тривалого часу ряд впливових осіб намагалися його привласнити, але до сих пір в них нічого не вийшло, і не вийде…

Нещодавно дане майно було виставлено на продаж. Не здивуюся, що це обурило тих,хто, м’яко кажучи, не бажав мені добра.

Разом з тим, після ряду резонансних подій останніх днів, моя громадсько-політична та журналістська діяльність знову викликала увагу. Так, 4 березня я зацікавився темою нанесення тілесних ушкоджень місцевому жителю.

Днем пізніше, в моє поле зору потрапила подія бандитського нападу невідомих осіб, які зухвало трощили автомобілі місцевих таксистів битками, а також напрягали жителів Олевщини. І незважаючи на пасивність всіх служб та організацій, ми йшли проти бандитської системи, і будемо йти. Я як незалежний журналіст та депутат Житомирської обласної ради завжди буду на захисті прав і свобод громадян, і ніхто ніколи мене не залякає!

Але все ж таки не розумію логіки дій ідіотів, які організували та виконали підпал будинку. Зрозумійте, падлюки, постраждати міг не я, а мої сусіди. До речі, саме їм та іншим небайдужим особам я дякую за гасіння полум’я.

Приємно здивували і представники Олевської поліції та ДСНС які раніше за мене прибули на місце пригоди. Ніхто з них не приховує, що це підпал. З фото видно, що горіла підлога і дах. Далі буде…». 

n 0903168148 1

n 0903168148 1

n 0903168148 1

n 0903168148 1

Последнее изменение Среда, 09/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework