×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Майбутні поліцейські підвели підсумки свого стажування у підрозділах поліції Житомирщини

26 лютого в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області відбувся загальний збір курсантів

n 2902168024 1Національної академії внутрішніх справ, які проходили практику та стажування у підрозділах поліції регіону.

Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Житомирській області.

Власні досягнення майбутні поліцейські обговорили з професорсько-викладацьким складом НАВС та безпосередніми керівниками обласного ГУНП.

В актовій залі Головного управління Нацполіції в Житомирській області зібралися близько 150 майбутніх поліцейських, курсантів 2-4 курсів Національної академії внутрішніх справ.

На зустрічі були присутні й завідувач Житомирського відділення НАВС Андрій Кротюк і представники професорсько-викладацького науково-педагогічного складу Національної академії внутрішніх справ, зокрема, професор кафедри Олександр Лупало та доцент Юрій Іванов.

n 2902168024

У своїх виступах присутні наголосили на необхідності засвоєння сучасними поліцейськими основ галузей права і охарактеризували можливість стажування курсантів у підрозділах поліції як унікальну нагоду навчитися застосовувати теорію і перейняти навики у правоохоронців-практиків.

Разом з представниками викладацького складу НАВС і безпосередніми керівниками з ГУНП присутні підвели підсумки навчальної практики, обговорили загальні зауваження та визначили подальші плани стажування для тих, хто його продовжить у підрозділах поліції Житомирщини.

Последнее изменение Понедельник, 29/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework