×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Літак в парку культури і відпочинку поки залишиться на своєму місці. ВІДЕО

23 лютого відбулось громадське слухання з питання подальшої долі літака, що розміщується в парку культури та відпочинку.

i 23021640Ініціатором громадських слухань виступив Артем Шмерего, який залишив електронну петицію на сайті Житомирської міської ради. В петиції йшлося: «Вже протягом багатьох років, літак руйнується на території парку, зараз він має жахливий вигляд. Тому, пропоную провести громадські слухання, на яких вирішити подальшу долю цього літака і втілити прийняте рішення в життя». Його пропозицію підтримало 253 житомирянина.

На слухання завітала близько сотні житомирян. Проте через деякий час, більшість перестала розуміти чому присвячені дані збори. Начальник міського управління культури Олег Рогов, під час громадських слухань зазначив, що ніхто не збирається демонтувати літак. Лише оголошено конкурс на реконструкцію парку, і говорити про долю літака ще занадто рано. Але на сцені вже лунали пропозиції стосовно дизайнерських проектів літака.

Після активних з’ясувань мети слухань, громадськість вирішила проголосувати за те, чи потрібно залишити літак на старому місці. За проголосувало 87 чоловік – рішення одноголосне.

Последнее изменение Вторник, 23/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework