×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі започатковано Міжнародний фестиваль-реквієм "Майдан-fest"

За підтримки голови обласної ради Анжеліки Лабунської 19 лютого вперше в Житомирі відбувся Міжнародний фестиваль-реквієм "Майдан-fest",

n 2002167904 1присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасникам Революції Гідності.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Ініціаторами заходу виступили комісія Громадської ради при Житомирській ОДА з питань культури, сім'ї, молоді та спорту, гендерної політики та управління сім'ї, молоді та спорту ОДА, а також заслужені артисти України Ярослав і Валентина Теплі.

Під час виступу голова обласної ради наголосила, що цей фестиваль, який буде проходити щороку, започатковано для того, аби кожен із нас ніколи не забув тих, хто віддав своє життя під час Революції Гідності та антитерористичної операції.

Анжеліка Лабунська зазначила, що ми намагаємось усіляко допомагати родинам загиблих бійців та учасникам АТО: «Ми підтримуємо їх фінансово, надаємо юридичну допомогу, шукаємо кошти для того, щоб придбати путівки для реабілітації воїнів АТО. Співпрацюємо з нашою волонтерською організацією «Схід» і закуповуємо все, що необхідно для військових».

Вечір пам’яті відкрили учасники танцювального ансамблю, які хореографічною композицією відтворили події дворічної давнини.

Благословили початок першого фестивалю-реквієму та прочитали поминальну молитву за полеглих Героїв Небесної Сотні та учасників АТО священики Свято-Михайлівського кафедрального собору.

Під час заходу творчі колективи та солісти представили скорботні й патріотичні художні номери, віддавши шану безсмертному подвигу борців за гідність українського народу та незалежність нашої держави.

n 2002167904

n 2002167904

Последнее изменение Понедельник, 22/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework