×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Кіборг не поспішає забирати свою нагороду: Орденами ситий не будеш: краще б навели лад в армії, перестали наживатися на війні…

Депутат Брусилівської районної ради, кіборг Донецького аеропорту, військовий 95-ої аеромобільної бригади з 50-ма осколками на тілі - Микола Вознюк був нагороджений за заслуги перед українським народом - медаллю «Захиснику Вітчизни».

n 1802167865Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала Про очільниця Житомирської обласної партії політичної сили «Українське об’єднання патріотів» (УКРОП) Тетяна Пашкевич.

«Медаль, яку вручали бійцям у Брусилові до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, не поспішає забирати. Коментує коротко: «Не хочу лаятися». Це вже не перша нагорода, яку він отримав, але, за його словами, орденами ситий не будеш: краще б в країні піднімали пенсію військовослужбовцям, навели лад в армії, перестали наживатися на війні…

«…Чтобы поскорее политики поняли, что хватит играть судьбами людей, военных, гражданских, - висловив свою позицію Микола Вознюк приблизно рік назад у одному з інтерв’ю програми «Українські герої» на Громадському радіо, - Хватит ругать нас между странами, всё штучно сделано. Просто кто-то управляет этим. Им хочу пожелать, чтобы они испробовали всё то, что испробовали мы, чтобы родные сопереживали, чтобы они знали, как это на самом деле сложно. Так никто не делает, так никто не относится к людям, как они…».

Нині боєць перебуває на реабілітації у Вінницькому госпіталі.

У нього осколкове поранення рук, ніг, спини і частини обличчя. У лівій нозі лікарі нарахували до 50 осколків, кість також пошкоджена.

На Брусилівщині надрукували плакат «Наші захисники» з фотокартками та іменами бійців АТО, який 17 лютого презентували на сесії Брусилівської районної ради», - написала Тетяна.

n 1802167865 1

Последнее изменение Четверг, 18/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework