×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Дівчинка, яку мати викинула на смітник, почувається краще та набирає вагу

Нагадаємо, новонароджену дівчинку мати викинула у поліетиленовому пакеті на смітник.

n 1702167853Нині дівчинка перебуває у Житомирській обласній клінічній дитячій лікарні. Завідуюча відділенням патології новонароджених лікарні Валентина Мілевич повідомила, що «відразу після першого сюжету по телебаченню до нас уже телефонували з Полтави, Запоріжжя, Сум, Івано-Франківська, Чернівців, Харкова ті, хто бажає удочерити крихітку. Але ж ми не займаємося питаннями всиновлення — це компетенція служби у справах дітей міської ради». 

Дівчинка з кожним днем почувається дедалі краще, поступово набираючи вагу. 

— На сьогодні, — продовжила В.Мілевич, — жодних проблем зі здоров’ям у неї немає. Дитина розвивається відповідно до віку. Їсть Іванка (так вирішили назвати дівчинку в лікарні) добре, вагу набирає.

Лікар поінформувала, що до них звертаються багато благодійників, котрі допомагають маленькій Іванці. Дитина повністю забезпечена підгузками, одягом, сумішами, лікуванням. Двічі допомогу їй передавала й голова обласної ради Анжеліка Лабунська, а також один із депутатів обласної ради, котрий не представився. З дитячим харчуванням дуже допомогли представники фірми HIPP.

Інформацію окремих громадських активістів про те, що за удочеріння Іванки пропонують 50 тис. доларів США лікар не підтвердила.

Начальник служби у справах дітей Житомирської міської ради Надія Косяк зазначила: «Справді дзвінків надходить дуже багато. Особисто я розмовляла з 20-ма бажаючими стати найріднішими людьми для дівчинки. Але в Житомирі маємо зареєстрованих 19 сімейних пар на усиновлення. Тож їм у першу чергу надаватимемо перевагу. Але це вже відбуватиметься після того, як дитину випишуть із лікарні й оформлять на неї всі необхідні документи. Незабаром у Іванки з’явиться перший документ — свідоцтво про народження». 

Богдан Лісовський, «Житомирщина»

Последнее изменение Среда, 17/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework