×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Перевізник ПП «Іваницька Т.В.» і надалі обслуговуватиме маршрут №8: На конкурс подали лише одну заявку. ВІДЕО

8 лютого відбулось засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на маршрут №8. На конкурсі був представлений один перевізник - ПП «Іваницька Т. В.», але незважаючи на невеликий вибір конкурсна комісія засідала понад дві години.

i 09021617Для того, щоб громадськість переконалася у якості маршрутних таксі, всі автомобілі були зняті з маршруту та виставлені на огляд.

Заступник міського голови Дмитро Ткачук зазначив, що подібна практика тепер буде застосовуватися під час конкурсів з визначення перевізників для всіх маршрутів. Інформація про транспортні засоби разом з фото буде у вільному доступі на сайті міської ради. Тож кожен бажаючий зможе проконтролювати чи відповідають маршрутні таксі тому стану, у якому вони брали участь у конкурсі.

Однією з умов конкурсу є те, що хоч один автомобіль має бути обладнаний для людей з обмеженими можливостями і в разі перемоги перевізнику буде необхідно придбати або обладнати ще один.

Під час засідання конкурсної комісії, у перевізника - ПП «Іваницька Т. В.» не було виявлено жодних серйозних порушень. Але виникла проблема з поданими документами, тому половина конкурсної комісії голосувала проти надання дозволу на перевезення.

Та все таки після активних сперечань більшістю було вирішено надати дозвіл ПП «Іваницька Т. В.» на обслуговування маршруту № 8.

Перевізник Тетяна Іваницька, не дивлячись на те, що вважає конкурсну комісію заангажованою, все ж таки задоволена результатом.

Последнее изменение Вторник, 09/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework