×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі почали демонтувати незаконні МАФи

8 лютого, працівники  КП  «Інспекція з благоустрою м. Житомира» демонтували  незаконно встановлений кіоск на вулиці Щорса, 125, що навпроти маркету  «Вопак».

n 0902167705Про це повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

«Цей хлібний кіоск встановлено самовільно.  У власника не було паспорту прив’язки та  дозвільних документів, – повідомив  начальник   КП « Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський.

Малі архітектурні форми та тимчасові споруди, розміщені без відповідної, оформленої в установленому порядку дозвільної документації , підлягають демонтажу. Крім того, їх демонтаж здійснюється  за кошти власника.

Даний кіоск перевезено для зберігання на територію  КП «Зеленбуд».  Власник кіоска  зможе забрати його, оплативши  роботи з демонтажу, перевезення, розвантаження та зберігання, а також з відновлення благоустрою на місці, де був його об’єкт.

«Очищення міста від незаконних МАФів – це принципова позиція міської ради. Незаконні конструкції слід демонтувати, аби комфортніше було житомирянам у своєму місті», -  зазначає перший заступник міського голови  Олексій Ясюнецький та наголошує на необхідності розробки чіткої  політики щодо встановлення малих архітектурних форм.

Нагадуємо, що при виконавчому комітеті Житомирської міської ради формується робоча група з інвентаризації тимчасових споруд та рекламних конструкцій. До її складу увійдуть представники депутатського корпусу  міської ради, виконавчих органів та громадськості.

n 0902167705 1

Последнее изменение Вторник, 09/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework