×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Боєць 30-ї бригади Юрій Гарбузюк потребує допомоги

Юрій Гарбузюк, мобілізований у квітні 2015 року, служив в 30-ій бригаді. Внаслідок мінометного обстрілу в в Станиця Луганській 2 серпня 2015 року отримав проникаючу травму черепа та головного мозку.

n 0502167672Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала житомирська волонтерка Світлана Іщук.

«Першу допомогу отримав в Артемівській ЦРЛ, потім - Харківський шпиталь, а з 28 серпня до середини грудня знаходився у Львівському військовому шпиталі, де була проведена операція по встановленню пластини на голову.

В Житомирському шпиталі Юрко проходив ВЛК і зараз чекає на рішення , потім МСЕК по встановленню групи інвалідності. Хлопець ледь пересувається за допомогою палиці, відняло праву сторону тіла, руку, ногу, він не розмовляє, - пише Світлана.

«Юрко - наш земляк. Проживає в невеличкому селі Коростишівського району, Житомирської області. Він ріс сиротою, одружений. Має двох маленьких дітей: семи та двох років. Хата невеличка, зручності на вулиці. Дружина Наталія каже , що збирались з Юрком утеплювати хату, та так і не встигли. Природного газу в селі не має, привозять балони газу, щоб готувати їжу, і отоплюється хата дровами. Дружина все робить сама і по дому і по господарству, але не жаліється на долю і вірить, що колись Юркові стане краще.

n 0502167672 1

Ми зв’язувалися вже з Коростишівським волонтером, щоб провідав молоду сімю, повідомили про нашого Героя і в Центр допомоги учасникам АТО при ОДА.Трохи окріпну і збираюсь так само провідати нашого Героя. Буду шукати машину, бо повеземо гостинці та подарунки діткам. Так що можете зарання відгукуватись і щодо транспорту, і щодо подарунків. Юрко та його дружина має знати, що вони не одні, і що є люди , які готові їм допомогти і підтримати....

Дізнались про нашого Героя від Львівської волонтерки, яка опікувалась Юрком у Львівському шпиталі.Пані Валентина Хода хвилюється за нього і просить не забувати. Переслала мені фото, де вони з Юрком в палаті вже після операції.

Друзі, якщо Ви захочете підтримати сімю Героя , які опинились зараз в дуже скрутному становищі, то ось номер банківського рахунку: Приватбанк 4149 4978 3536 8616 Гарбузюк Наталія», - написала волонтерка.

n 0502167672 1

Последнее изменение Пятница, 05/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework