×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині студент викрав техніку на 16 тис. грн

У Новограді-Волинську поліцейські затримали студента, який обікрав кіоск на 16 тис. грн. Під час розслідування встановлено, що 17-річний юнак уночі викрав з ремонтної майстерні залишені там ґаджети.

l 12011694Хлопець встиг майже все швидко розпродати, втім поліцейські вже вилучили частину викраденого.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

До Новоград-Волинського відділу поліції із заявою звернувся 26-річний власник майстерні з надання послуг по ремонту мобільних телефонів. Чоловік розповів, що вранці виявив пошкодженими двері у кіоску та зникнення гаджетів, залишених власниками для ремонту.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що зловмисник потрапив всередину вночі, відтиснувши двері. Він викрав з майстерні тільки найцінніше: чотири мобільних телефони, планшет та автонавігатор загальною вартістю близько 16 тисяч гривень.

Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Провівши низку оперативних заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 17-річний студент місцевого навчального закладу. Хлопець зізнався, що таким чином хотів підзаробити, тому телефони і планшет одразу продав, а от для автомобільного навігатора покупця знайти не встиг.

Поліцейські вилучили в юнака викрадене та у рамках розслідування кримінального провадження проводять заходи щодо встановлення місця знаходження решти чужих речей.

Хлопцеві загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

l 12011694 1

Последнее изменение Вторник, 12/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework