×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Керівник комунального підприємства спіймана на корупції

На Житомирщині покарано керівника комунального підприємства, яка допустила конфлікт інтересів.

l 06011651За результатами розгляду адміністративного протоколу, здійсненого за участю Новоград-Волинської місцевої прокуратури, судом визнано винною  начальника комунального підприємства у вчинені правопорушення та накладено штраф на суму 1700 грн (сто неоподатковуваних мінімумів доходів громадян). Постановою апеляційного суду Житомирської області рішення суду першої інстанції залишено у силі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Установлено, що начальник комунального підприємства Новоград-Волинської міськради порушила Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції», а саме, не вжила заходів щодо недопущення  виникнення конфлікту інтересів, не повідомивши у письмовій формі безпосереднього свого керівника - міського голову про наявність такого конфлікту.

Зокрема, використовуючи службові повноваження, протягом березня травня 2015року вона видала та підписала три накази, на підставі яких виплачено премії та доплати чоловіку і рідному брату, які працювали на посадах виконроба та начальника підвищувальних насосних станцій.

За складеним Службою безпеки протоколом про адміністративне корупційне правопорушення, передбачене ст. 172-7 КУпАП, керівника притягнуто до адміністративної відповідальності.

Последнее изменение Среда, 06/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework