Владислав Большаков планує навчати житомирян стріляти із лука

На початку липня житомирянин Владислав Большаков завоював неймовірну перемогу на Чемпіонаті світу зі стрільби з блочного лука серед студентів. У фіналі турніру він зумів випередити корейця Кім Йонгхо з рахунком 144:142. 

Владислав студент Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, зараз він готується до нових змагань і хоче відкрити свій стрілецький клуб в Житомирі, - повідомляє «Спортивний Житомир».

На шляху до фіналу Влад виграв чотири поєдинки у перестрілці. Лише в 1/32 він здобув впевнену перемогу. В інших чотирьох зустрічах він спочатку програвав. Але знаходив сили переломити ситуацію і наздогнати суперника, доводячи спаринг до перестрілки.

Золото Влада дозволило збірній Україні здобути п’яте місце у загальнокомандному підсумку та випередити такі традиційно сильні команди, як збірні Англії, Голландії, США, Росії, Франції та Японії.

У планах Владислава розвивати стрільбу з лука у нашому місті та створити аналог клуба, в якому навчався стріляти сам. Це має бути справжній дитячий майданчик, де можна корисно проводити час, спілкуватися, грати, розвиватися. 

Влад вважає, що в стрільбі з лука головне – зацікавленість. Якщо дітям і дорослим зручно – вони будуть ходити і займатися. Вистачає у хлопця і досвіду, аби навчати дітей. Він виконав норматив майстра спорту в 14 років, щоправда присвоїли його лише в 16, коли Влад вже стріляв на рівні майстра спорту міжнародного класу. Він є багаторазовим чемпіоном України і призером міжнародних змагань.

Зараз Владислав шукає приміщення та меценатів, аби закупити необхідне спорядження. 

 

Последнее изменение Вторник, 05/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework