Полетіти в Європу з України за 100 доларів – реальність!

Як дешево відпочити за кордоном? Сьогодні це питання цікавить багатьох.

Звичайно, можна звернутися до туристичного агентства, яке продасть вам більш-менш дешевий тур. Але якщо, Ви хочете самостійно спланувати свій відпочинок і зекономити кошти. То для такого є спеціалізовані авіакомпанії, які підберуть вам найоптимальніші та найдешевші квитки.

Такі компанії мають назву Low-сost (лоукост) авіакомпанії. Вони надають авіаквитки за дуже низькими цінами. На рейсах з України лоукост авіакомпанії активно займають напрямки традиційних, тому останні теж не дрімають і намагаються запропонувати пасажирам конкурентні тарифи.

Лоукост авіакомпанії знаходять і порівнюють тарифи всіх пропонованих традиційних і бюджетних авіакомпаній, що дозволяє підібрати і забронювати найбільш дешеві авіаперельоти. Ви обираєте напрямок, а вам пропонують всі аеропорти та авіалінії, які дозволять дістатися до пункту призначення, заощадивши на авіаквитку.

Якщо ви бронюєте авіаквитки (за допомогою лоукост авіакомпаній) хоча б за декілька тижнів ви можете реально зекономити. За квитки туди і назад на одну особу в різні міста Європи, ви не заплатите більше 400 доларів.

Франкфурт – 325 доларів,
Париж – 398 доларів,
Лондон – 404 доларів,
Прага – 277 доларів,
Стамбул – 274 доларів,
Мадрид – 182 доларів,
Венеція – 165 доларів,
Будапешт – 185 доларів,
Барселона – 191 долар.

Але ви маєте бути готові, що вам, можливо, прийдеться здійснити пересадку. До того ж, якщо ви будете замовляти квитки всього за декілька днів до вильоту, вам доведеться переплатити 150-200 доларів.
Лоукост авіакомпанії, які можуть вам допомогти це «Wizz Air», «EasyJet» та «Ryanair».

Ірина Маринюк

 

 

Прочитано 3070 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework