Житомирські прикордонники виявили факт незаконного зберігання наркотичної речовини

Прикордонники Житомирського прикордонного загону спільно з іншими правоохоронними органами проводять заходи, щодо недопущення розповсюдження наркотичної речовини в прикордонні та її переміщення через державний кордон.

Так днями прикордонники Житомирщини спільно з працівниками Національної поліції виявили факт незаконного зберігання наркотичної речовини рослинного походження типу «канабіс» мешканцем Поліського району, що на Київщині.

По даному факту, за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, передбаченого ч.1 ст. 309 КК України було направлено повідомлення до Іванківського відділення Національної поліції в Київській області.

На даний час очікується внесення відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення до ЄРДР.

Зазначимо, що за поточний рік прикордонниками Житомирського загону спільно з співробітниками взаємодіючих структур було виявлено у мешканців прикордоння понад 5 кілограм наркотичних засобів рослинного походження, 600 рослин маку, нарколабораторію на Київщині та більше 5 кілограм наркотичних та психотропних засобів, які намагались незаконно перемістити через державний кордон.

Прочитано 555 раз

Последнее изменение Пятница, 16/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework