×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Борислав Розенблат: Сьогодні в облдержадміністрації відбулося театральне шоу

Народний депутат України Борислав Розенблат на своїй сторінці у Фейсбук прокоментував обрання Анжеліки Лабунської головою обласної ради.

n 1211156662«До всіх бід України є одна велика біда - коротка пам'ять у наших людей. Ми всі забули вже 2009 рік, коли Юля Володимирівна разом з паном Януковичем вже створювала широку коаліцію, відому в народі як "ширка". Лунали гучні заяви про те, що треба рятувати країну.

Сьогодні ситуація повторюється. До обласної ради пройшло вісім партій. У кожної з них свої виборці. Я не розумію депутатів від "Укропу" та "Свободи", які об'єдналися з "Батьківщиною" і "Опоблоком", тим самим віддавши голоси своїх виборців послідовникам справи Януковича.

Я розчарований сьогодні. Я розумію, чому БЮТ не намагалися вести перемовини з "Народною партією", "Самопоміччю" і чому натомість об'єдналися з "Опоблоком". Бо у них одні цілі - подальше грабування країни. Юлія Тимошенко якось розвалила вже коаліцію при Ющенку. Тепер робить те ж саме при Порошенку. То хто агент Кремля?

Сьогодні в облдержадміністрації відбулося театральне шоу. Як народний депутат України від Блоку Петра Порошенка я проситиму своїх колег-однопартійців в обласній раді йти в опозицію до нової "ширки". Я не бачу свого майбутнього поруч з Партією регіонів. Вибачте за емоції. Але сьогодні в Житомирі відбулося поєднання давніх політичних ворогів, але друзів по життю - БЮТу і «партії Регіонів». "Ширка" повертається. З чим нас усіх і вітаю!», - написав політик.

Последнее изменение Четверг, 12/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework