×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З п’яти міст обласного значення, мера не отримав лише Житомир – тут відбудеться другий тур виборів

Так, за інформацією Центральної виборчої комісії, за крісло Житомирського міського голови у другому турі змагатимуться перший заступник міського голови Сергій Сухомлин (Блок Петра Порошенка) та секретар міської ради Любов Цимбалюк (ВО "Батьківщина").

n 0311156501З чотирьох інших міст у трьох мери не змінилися. Так в Коростені залишився Володимир Москаленко (це його п’ятий термін на посаді міського голови), в Бердичеві вже вчетверте управління містом довірили Василю Мазуру, вдруге очільником Малинської міської ради став Олексій Шостак.

 А ось в Новограді-Волинському мером обрали новачка, 59-річного Віктора Весельського. За нього проголосували 54,1 % виборців. Віктор Весельський безпартійний, працює помічником президента Національної академії медичних наук України.

Також є результати виборів міських голів по шести містах районного значення. Так, мерів переобрали у Баранівці та Чуднові, нових очільників отримали Коростишів, Олевськ, Овруч та Радомишль. Щодо Андрушівки, то на сайті ЦВК поки що немає інформації про результати виборів.

За інформацією 103fm.com.ua

Последнее изменение Вторник, 03/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework