Хто представлятиме інтереси містян у Житомирській міській раді нового скликання від політичної партії Республіканська платформа

Завтра, 24 вересня, на зборах Житомирської міської організації політичної партії Республіканська платформа делегати визначатимуться з попереднім списком кандидатів у депутати до Житомирської міської ради від цієї політичної сили.

«Підготовка до участі у виборах політичної партії Республіканська платформа до місцевих рад і, зокрема, формування списків кандидатів у депутати різних рівнів рад, на посаду міських, селищних та сільських голів проводилася у стислі терміни часу. Але ми встигли, бо в нас є згуртована команда однодумців і патріотів Житомирщини, сформована ще в попередні роки», - повідомила голова Житомирської міської організації Республіканська платформа Ніна Рябенко. Наша команда – це відомі, авторитетні земляки із бездоганною репутацію, успішні професіонали, небайдужа та активна молодь, більшість із яких пройшли Майдан та горнило війни на Донбасі.

Серед претендентів – відомий краєзнавець Георгій Мокрицький, митець, голова житомирського відділення Національної спілки художників України Василь Кондратюк, учасники АТО Олександр Нікольський, Володимир Ткач, директор Польського Дому Ірина Першко та багато інших.

Збори з публічним обговоренням кандидатів у депутати Житомирської міської ради відбудуться 24 вересня 2015 року о 18.00 за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 3.

Прес-служба політичної партії Республіканська платформа

 

Последнее изменение Среда, 23/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework