×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сила Людей йде на місцеві вибори разом з Батьківщиною

Осередки «Сили Людей» у Брусилівському, Червоноармійському, Житомирському, Олевському, Баранівському, Чуднівському та Малинському районах обиратимуть спільних із «Батьківщиною» кандидатів до обласної ради.

n 1709155840Про це розповів лідер партії «Сила Людей» на Житомирщині Дмитро Кропачов.

Він повідомив, що обласне бюро партії «Сила Людей» прийняло дане рішення у зв’язку з недостатнім покриттям осередками партії області. Згідно нового закону про місцеві вибори невеликі партії не зможуть брати участі у виборчому процесі, оскільки прохідний бар’єр підняли з 3% до 5% та повністю скасували мажоритарну систему. Якщо, скажімо, кандидат в обласну раду від «Сили Людей» набере 65% голосів на виборчому окрузі, депутатом стане кандидат від парламентської партії, який отримає лише 25% підтримки виборців.  Об’єднуватися під час походу на вибори – це фактично єдиний варіант, який лишила Верховна рада, прийнявши новий закон про вибори.

«Сила Людей» – молода партія, яка тільки розвивається. Щоб взяти участь у виборах до обласної ради, ми розглянули всі пропозиції, запропоновані парламентськими партіями в Житомирській області, та вирішили об’єднати зусилля саме із «Батьківщиною». Однак це рішення  стосується виключно кандидатів до обласної ради», – зазначив Дмитро Кропачов.

Рішення про спільних кандидатів на виборах до обласної ради вже прийняло бюро «Сили Людей», незабаром воно буде розглядатися на обласній конференції партії. Між обласними осередками партії буде підписана міжпартійна угода, текст якої наразі узгоджується. Список спільних кандидатів від «Сили Людей» до обласної ради попередньо узгоджений із «Батьківщиною».

Дмитро Кропачов також наголосив, що до Житомирської міської ради та інших міських і районних рад, де зареєстровані осередки партії, «Сила Людей» висуватиме кандидатів самостійно – відповідно до рішень районних та міських конференцій.

Прес-служба політичної партії «Сила Людей»

у Житомирській області

Последнее изменение Четверг, 17/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework