Голова Житомирської ОДА став лауреатом програми «Людина року» і розказав про свої мрії та досягнення

Голова Житомирської ОДА став лауреатом програми «Людина року» і розказав про свої мрії та досягнення

  Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко став лауреатом загальнонаціональної програми «Людина року – 2020».

 Списки лауреатів 25-ї загальнонаціональної програми «Людина року» (по три в кожній номінації) опубліковані на сайті програми, -  пише zhitomir.info.

  В номінації «Регіональний лідер року» крім Бунечка також є голови Полтавської та Донецької ОДА.

  Нагородження лауреатів та переможців у номінаціях ювілейної програми «Людина року-2020» заплановане на кінець травня 2021 року.

 В блозі загальнонаціональної програми «Людина року» на сайті LB.ua 6 травня були оприлюднені інтерв’ю двох лауреатів номінації «Регіональний лідер року»: голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка та голови Житомирської ОДА, кандидата юридичних наук Віталія Бунечка.

  Далі – відповіді Бунечка на запитання.

 Три головні події 2020 року за Вашою версією? Першим регіоном, де було повністю завершено процес децентралізації, стала Житомирська область; Завершено низку соціальних об’єктів, які надають послуги понад 200 тисячам жителям області; Збережено сотні життів під час першої хвилі коронавірусної хвороби та покращено стан медичної системи

  Ваш життєвий девіз? Моє життєве кредо: відпускайте непотрібних людей і ситуації.

 Ким Ви мріяли стати в дитинстві? В дитинстві мріяв стати правоохоронцем, або освітянином. До речі, реалізував себе в обох напрямках.

 Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Мрія, або швидше мрії є, але поки залишу їх під таємницею.

  Бути сьогодні успішним – це… Щоб бути успішною людиною сьогодні, потрібно володіти мистецтвом спілкування. Той, хто добре володіє словом, здатен навіть своїх супротивників перетворити на друзів. Постійно використовую це правило в роботі.

  Ваш улюблений афоризм? Все, що має статися, обов'язково станеться, як би ви не старалися цього уникнути. Все, що не повинно трапитися, не станеться, як би вам цього не хотілося.

  Чим Ви найбільше пишаєтесь у вашому регіоні? Кількістю талановитих людей та кадрів, що реалізують себе на Житомирщині, адже є дуже багато точок для розвитку «блакитного океану».

  Головна проблема всіх українських регіонів, яку потрібно вирішувати в першу чергу? Насамперед взаємодія усіх гілок влади – від громад до Президента. Налагодження чіткої Стратегії розвитку і визначення й зміна суті діяльності кожного регіону України.

  Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою? Найбільше досягнення, як і казав одного разу – це моя дружина, яка поруч зі мною!

  Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок? Читання книг і перегляд чергового змагання по біатлону.

Скріншот з сайту програми

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework