Скільки в грудні заробив голова ОДА?

Скільки в грудні заробив голова ОДА?

  Згідно інформації порталу "Слово і діло", голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко у грудні 2020 року заробив 46,602 грн.

  Проаналізувавши кадрові зміни за час каденції Володимира Зеленського, «Слово і діло» дійшло висновку, що найбільш нестабільною посадою за останні півтора року є керівник обласної адміністрації. У деяких областях змінився вже 6-7 голова. Сьогодні пропонуємо подивитися, скільки в грудні заробляли на такому неспокійному посту.

   Найвища зарплата в кінці минулого року була у голови Луганської обладміністрації Сергія Гайдая – 108 тис. 847 грн. Крім надбавок і окладу, він отримав за відрядження, відпускні, виплату на день відпочинку донора і допомогу з тимчасової втрати працездатності.

  73 тис. 232 грн в грудні заробила глава Харківської ОДА Айна Тимчук – це оклад і надбавка. Уже колишній голова Дніпропетровської обладміністрації Олександр Бондаренко заробив 63 тис. 623 грн, йому виплатили оклад, надбавку за вислугу років та компенсацію за невикористану відпустку.

  Трохи меншою була зарплата у керівника Вінницької ОДА Сергія Борзова – 62 тис. 222 грн: оклад, надбавка і відпускні.

  В середньому глави ОДА в грудні заробили 40-60 тисяч гривень. Найменша зарплата була у голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука – 8 тис. 877 грн. Але його призначили на посаду тільки 24 грудня.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework