×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Простоквашино поза законом: які норми закону порушили герої улюбленого мультфільму

Трішки гумору перед вихідними від читачів інформаційного агентства «Всі новини». Які мультфільми дивляться наші діти та чому вони вчаться?

l 210815166Неповнолітній хлопчик втікає від батьків та приїздить в село Простоквашино, нікому не повідомивши де він знаходиться.

Хлопчик з домашніми улюбленцями котом Матроскіним та собакою Шарик заселяються в чужий будинок, це є незаконним проникненням в приміщення й привласнення чужого об'єкта нерухомості.

Дядя Федір працює на городі (використання дитячої праці) і залучає до цього кота Матроскіна і Шарика (жорстоке поводження з тваринами). Ще одним фактом жорстокого поводження з тваринами було відправлення ворони відправили поштою в коробці. Птах міг задихнутися або померти від спраги й голоду при багатомісячному транспортуванні.

Дядя Федір з котом і собакою знайшли скарб (незаконне привласнення державного майна), використавши його у власних цілях (приховування доходів; ухиляння від податків).

Пєчкін вимірює дядька Федора (вторгнення в приватне володіння; зловживання службовим становищем; порушення закону про персональні дані), повідомляє інформацію батькам і отримує велосипед (хабар).

Пєчкін приймає телеграму від кота для Шарика тільки на вітальному бланку (нав'язування споживачу додаткових послуг; порушення антимонопольного законодавства).

Пєчкін крутить біля скроні, дізнавшись, що дядько Федір ходив за грибами з скринею (образа особистості).

Пєчкін постійно пропонує здати кота і Шарика в поліклініку для дослідів (замах на вбивство).

Шарик нацьковує телятко на Пєчкіна (замах на вбивство).

Дядя Федір, кіт і пес замінюють посилку у Пєчкіна (шахрайство; крадіжка за попередньою змовою групою осіб; створення ОЗГ).

Матроскін і Шарик відмовляються відкривати двері батькам, коли дядько Федір захворів від холодного молока (ненадання допомоги потерпілому).

Шарик ходить на полювання (незаконне носіння зброї; відсутність дозволу та мисливського квитка).

Коли машина застрягла в заметі, дядько Федір сів за кермо (управління транспортним засобом особою, яка не має водійських прав), в той момент, поки його батько штовхав свій «запорожець» (передача транспортного засобу особі, яка має водійських прав).

Листоноша і хлопчик постійно розмовляють з тваринами (вживання заборонених і наркотичних препаратів усіма, включаючи автора).

Прочитано 4903 раз

Последнее изменение Пятница, 28/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework