×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Люди з обмеженими можливостями можуть бути повноцінними клієнтами банку

ПриватБанк працює над якістю обслуговування людей з інвалідністю, саме тому банк прагне зробити обслуговування більш якісним, а банківські послуги та продукцію - максимально доступними для цієї групи людей.

n 0312156971Клієнти з інвалідністю, не виходячи з доми, можуть оформити миттєво та безкоштовно картку для виплат, куди зараховуватимуться їхні соціальні виплати. Це можна зробити, викликавши спеціаліста додому та дистанційно замовити картку. 

За допомогою Приват24 є можливість поповнювати картки, мобільний телефон, переводити кошти з картки на картку, оплачувати рахунки, купувати квитки через Інтернет і виконувати інші банківські операції, навіть не відвідуючи відділення.

Крім того, надавши довідку з Медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), клієнт з обмеженими можливостями стає учасником акції та отримує 50 грн на свою картку.

Наразі на Житомирщині працює 61 відділення ПриватБанку, більшість з яких обладнані пандусами чи кнопками для виклику спеціаліста з обслуговування клієнтів.

За бажанням клієнта з обмеженими можливостями працівник ПриватБанку може здійснити його обслуговування навіть на вулиці. Адже всі відділення ПриватБанку перейшли на новий формат обслуговування. Замість комп’ютерів - використовують планшети. Це дозволяє працівникам бути мобільними, швидко надавати послуги і здійснювати навчання клієнтів.

Зняти кошти із картки для виплат є можливість у будь-якому із 228 банкоматів ПриватБанку у Житомирській області. Якщо ж банкомату ПриватБанку не виявиться поруч або  - то зняти готівку безкоштовно можна у банкоматах будь-якого іншого українського банку. ПриватБанк сплачує комісію замість клієнтів.

ПриватБанк на Житомирщині активно підтримує і заходи, проекти, спрямовані на підтримку та розвиток дітей з особливими потребами, де діти не лише розкривають свої таланти, а й отримують спілкування з ровесниками, знаходять нових друзів.

Зокрема, восени у селищі Іршанськ Житомирської області пройшов 12 обласний фестиваль «Райдуга» для дітей з обмеженими можливостями, одним із партнерів якого виступив ПриватБанк.

Фестиваль “Райдуга” вже декілька років поспіль розкриває таланти дітей з обмеженими можливостями з дитячих будинків-інтернатів, шкіл-інтернатів Житомирщини, дітей-сиріт Володарськ-Волинського та Коростенського районів. 

Нещодавно ПриватБанк підтримав і міні-проект “Хочу, можу, буду!” для дітей із вадами зору.

Міні-проект реалізовували учасники, члени Житомирської обласної молодіжної громадської організації «Союз польської шляхти», в рамках IV-го етапу проекту «Szkoły Polonijnych Liderów Lokalnych» («Школа Полонійних Лідерів Локальних») за сприяння Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Fundacja Sempre a Frente під час реалізації програми «Співпраця з Полонією і поляками за кордоном у 2015 р.».

У рамках реалізації міні-проекту “Хочу, можу, буду!” для дітей, які мають порушення зору і навчаються в Житомирській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат I-III ступенів № 1, сертифіковані працівники ПриватБанку провели профорієнтаційну екскурсію у Житомирському РУ ПриватБанку.

Екскурсії у ПриватБанку проводяться у рамках програми ЮніорБанк. ЮніорБанк – це програма ПриватБанку, яка стартувала у 2009 році з метою підвищення фінансової грамотності школярів. ЮніорБанк включає в себе декілька програм, зокрема, БізнесШкола, екскурсії та ще один напрямок - бізнес-квест.

За час дії програми БізнесШкола на Житомирщині понад 700 юніорів стали її випускниками. З 2014 року БізнесШколи ЮніорБанку проходять не лише в Житомирі, а й в районах області.

Прочитано 3142 раз

Последнее изменение Четверг, 03/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework