Печінковий торт зі сметанним соусом

Інгредієнти:
600 г печінки,
200 г цибулі,
200 г моркви,
100 г борошна,
100 мл молока,
2 яйця,
3 зубчики часнику,
400 г сметани (15%),
1 пучок зелені.

Як готувати:

Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на середній тертці. У сковороді розігріваємо олію й обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і обсмажуємо 5 хвилин.

Часник продавлюємо через прес, зелень дрібно нарізаємо і змішуємо зі сметаною.

Сиру печінку вимиваємо, очищаємо від плівки і подрібнюємо в блендері або м'ясорубці. Додаємо яйця, перемішуємо, вливаємо молоко. Всипаємо борошно, солимо і ретельно перемішуємо.

У сковороді розігріваємо олію і вливаємо частину тіста. Обсмажуємо млинчики до готовності з двох сторін по 5 хвилин під кришкою. Теплий млинчик змащуємо сметанним соусом і викладаємо на нього моркву з цибулею.

Накриваємо другим млинчиком і таким чином збираємо торт. Прикрашаємо торт за смаком і бажано залишаємо його трохи в холодильнику.

 

Прочитано 1831 раз

Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework