Печінковий торт зі сметанним соусом
Інгредієнти:
600 г печінки,
200 г цибулі,
200 г моркви,
100 г борошна,
100 мл молока,
2 яйця,
3 зубчики часнику,
400 г сметани (15%),
1 пучок зелені.
Як готувати:
Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на середній тертці. У сковороді розігріваємо олію й обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і обсмажуємо 5 хвилин.
Часник продавлюємо через прес, зелень дрібно нарізаємо і змішуємо зі сметаною.
Сиру печінку вимиваємо, очищаємо від плівки і подрібнюємо в блендері або м'ясорубці. Додаємо яйця, перемішуємо, вливаємо молоко. Всипаємо борошно, солимо і ретельно перемішуємо.
У сковороді розігріваємо олію і вливаємо частину тіста. Обсмажуємо млинчики до готовності з двох сторін по 5 хвилин під кришкою. Теплий млинчик змащуємо сметанним соусом і викладаємо на нього моркву з цибулею.
Накриваємо другим млинчиком і таким чином збираємо торт. Прикрашаємо торт за смаком і бажано залишаємо його трохи в холодильнику.
Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015
Последнее от Главный Редактор
- У Бердичеві судитимуть уродженця росії, викритого СБУ на антиукраїнській пропаганді
- Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання для Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні. ВІДЕО
- У Житомирській ОВА відбувся брифінг щодо державної програми допомоги українцям, чиє житло було пошкоджено або знищене в результаті російської агресії
- #плічопліч: Вітаємо наших юних черлідерок з Звягельського ліцею № 11 з перемогою у IV етапі змагань
- #ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою розглянуто закупівлю за висновком Держаудитслужби