Кінотеатр ім. І. Франка – культурний центр на житомирському Бродвеї

Кінотеатр ім. І. Франка отримав нове дихання. Сьогодні улюблений заклад житомирських школярів перетворюється на потужний кінокомплекс, культурний центр, де бурлить мистецьке життя, де можна якісно та цікаво провести дозвілля.

У Кінотеатрі ім. І. Франка житомиряни можуть першими переглянути прем'єри. Тільки тут демонструють ексклюзивний світовий арт-хаус. Це єдиний кінотеатр у місті, де щодня діє спеціальна програма кіно та мультфільмів для дітей, а також групові перегляди для школярів.

Керівництво кінотеатру робить акцент на відродженні кіно нашої Батьківщини. Доброю традицією стануть тижні українського кіно. На глядачів чекають зустрічі з відомими акторами та режисерами, які спеціально завітають до нашого міста.

Кінотеатр ім. І. Франка стає центром творчості - тут проводять фестивалі, відбуваються виставки фотографів та художників. Тут збираються поети й журналісти, молоді режисери й досвідчені кінокритики. Обговорити фільм та потеревенити про життя можна за кавою на м'яких диванах. Затишна кав'ярня у холі та просторий літній майданчик чекають на всіх охочих.

Кінотеатр ім. І. Франка розташований у мальовничому куточку на житомирському Бродвеї - пішохідній вулиці Михайлівській. Яскраві афіші знайомлять перехожих з кіносюрпризами, що дають змогу кожному відчути себе допитливою Алісою в казковій країні.

Житомир дав світові видатних кіномайстрів. Тут народився один з перших кінематографістів світу Альфред Федецький. У нашому місті жили й працювали знамениті актори й режисери. Тут знімалися культові фільми. Сьогодні Кінотеатр ім. І. Франка прагне перетворити рідне місто на перлину кіно, яка з кожним днем сяятиме все яскравіше.

Нині у Кінотеатрі ім. І. Франка: мелодрама, фентезі «Казка казок», бойовик, трилер «Подвійна гра», мультфільми «Кунг-фу Кролик» та український мультик «Бабай».

Найближчим часом: прем’єри українських стрічок «Брати. Остання сповідь», «Загублене місто».

Тел. для довідок: (067) 411-17-92; 47-50-81

https://www.facebook.com/Кінотеатр-Ім-Івана-Франка-м-Житомир-759540074175233/timeline


https://vk.com/club102449970

 

Последнее изменение Среда, 23/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework