Будиночок на Житомирщині потрапив до списку 5 красивих місць України, які варто відвідати на вихідних 

Будиночок на Житомирщині потрапив до списку 5 красивих місць України, які варто відвідати на вихідних 

  Ці точки на карті повинні бути в списку кожного мандрівника. 

  Україна — прекрасна і багата на абсолютно різні пам'ятки, які зачаровують своєю незвичайністю і красою. Можливо, не про всі з них ви знаєте і не всі відвідали, тому tsn.ua пропонує вам топ-5 популярних і красивих місць, де ви зможете приємно провести час.

  Бакота
 Це село практично українська Атлантида, адже 1981 року, коли в ході будівництва Новодністровської ГЕС населення було виселено в сусідні міста, а сам населений пункт повністю затоплений водою.

  Сьогодні це місце неймовірної краси, тому приїхати на день в Бакоту варто хоча б, щоб помилуватися неймовірними заходами сонця.

  Де розташоване: Кам'янець-Подільський район Хмельницької області
бакота

  Тунель кохання
  Це одне із найзнаменитіших місць країни і їхати сюди навесні одне задоволення, адже арка над залізничними коліями буде соковито-зеленого кольору. Обов'язково відвідайте це місце зі своєю другою половинкою.

  Де розташоване: біля селища Клевань, Рівненський район Рівненська область

тунель

  Ужгород
 Якщо хочете помилуватися красою і витонченістю японської вишні сакури — вирушайте до Ужгорода. Травневі вихідні ідеальний час, щоб відвідати цей рожевий рай, адже як раз припадають на активне цвітіння вишні. Більш того, Ужгород дуже миле і затишне місто, в якому буде приємно провести час і пофотографуватися.

  Де розташоване: Закарпатська область

ужгород

  Буцький каньйон
  Це справжнє диво природи, де протікає річка Гірський Тікич, а біля неї розташовані високі скелясті береги які й утворили Букській каньйон. Місце популярне серед альпіністів, а також любителів піших прогулянок, але ще тут може вийде чудова фотосесія. Їхати до каньйону ліпше вранці або навіть на кілька днів, якщо, звичайно ж, у вас є намет.

  Де розташоване: с.м.т. Буки Маньківського району Черкаської області

каньойн

  Будиночок рибалки
  Невелика дерев'яна хатина розташована в селі Старий Солотвин прямо посеред річки Коднянка і має по-справжньому казковий і загадковий вигляд. Це чудове місце, щоб влаштувати тематичну фотосесію або просто приїхати на прогулянку зі сім'єю і друзями.

  Де розташоване: село Старий Солотвин, Бердичівський район Житомирської області

будинокрибака

 

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework