×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Особлива молодь вдруге дефілювала на модельному показі

26 березня вдруге в ресторані «Анна» відбувся благодійний показ мод за участі дітей та молоді з особливими потребами. Організаторами заходу виступила Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі»,

яка вже 11 років працює з дітьми з багатодітних родин, малозабезпечених родин, з дітьми-сиротами та дітьми з особливими потребами, та благодійний фонд «Зігрій любов’ю дитину».

Двадцять молодих людей з особливими потребами презентували колекцію спортивного, жіночого та чоловічого одягу швейної фабрики «Марічка». Колекція одягу має елементи українського народного вбрання, вишивки та національної символіки.

На цьому заході було відібрано конкурсною комісією 10 учасників для Всеукраїнського показу мод дітьми та молоддю з особливими потребами, який пройде восени 2015 року у Києві.

Швейної фабрики «Марічка» підготувала колекцію одягу всього за тиждень. Вже не вперше дизайнерам фабрики доводиться розробляти одяг для «сонячних дітей». Керівники швейної фабрики подарували учасникам одяг, який спеціально розробили до показу мод.

Метою цього заходу є: соціалізація та адаптація дітей з особливими потребами в суспільстві та надання матеріальної підтримки дітям та молоді з особливими потребами. Організатори хотіли довести, що діти та молодь з особливими потребами можуть також бути моделями та показувати свій талант на подіумі.

Для учасників показу мод свій виступ подарувала член журі, оперна співачка України Олена Гребенюк та співачка Лєна Дарк. Також для глядачів презентувалась благодійна виставка робіт прикладного мистецтва, які виготовили діти з особливими потребами.

Благодійний показ мод дітей та молоді з особливими потребами проходить за підтримки Асоціації благодійників України.

Також для учасників вручили подарунки ТОВ «Первоцвіт Фарм» - переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна 2014», благодійна організація «Планета для дітей», благодійна організація «Милосердя», стоматологічна клініка «Біленька усмішка», ПП «Артленд», обласна організація «Самопоміч», депутат житомирської міської ради Михайло Пухтаєвич, громадська організація «Час змін», спорткомплекс «Досконалість», компанія «Сембітер».

Лілія Мельник

Фото та відео – Вікторія Васильченко

l 26031598 1

l 26031598 1

l 26031598 1

l 26031598 1

l 26031598 1

l 26031598 1

l 26031598 1

l 26031598 1

l 26031598 1

l 26031598 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework