Учасників АТО із Бердичева, на час проведення бойових дій звільнять від сплати комунальних послуг

У Бердичеві, 13 серпня, відбулося засідання виконавчого комітету, на якому обговорювали питання допомоги родинам бійців АТО.

Було прийнято рішення, яке передбачає безкоштовне харчування в школах та ДНЗ дітям загиблих учасників бойових дій. Також чиновники пообіцяли сприяти влаштуванню маленьких бердичівлян, батьки яких воюють на сході, в загальноосвітні та дошкільні заклади міста. 

Окрім цього, управлінню ЖКГ було доручено розрахувати механізм при якому від сплати комунальних послуг будуть звільнені на час поки триває АТО, родини військових, які беруть участь у боях. Чиновниками буде складено відповідний реєстр куди будуть внесені за наявності відповідних довідок, учасники АТО, тобто військовослужбовці та члени добровольчих загонів, - повідомляє РІОБердичів.

Також на засіданні повідомили, що на будинках, де вони проживали полеглі бійці з Бердичева розмістять меморіальні дошки. Гранітні таблички встановлять і відкриють напередодні Дня Незалежності, по вулиці Низгірецькій, де проживав Віталій Дульчик, по вулиці Червоній, де мешкав Роман Абрамов, по вулиці Братів Міхеєвих – Євген Старіков та Олег Реготун по вулиці Рози Люксембург. 

 

Прочитано 576 раз

Последнее изменение Четверг, 14/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework