Супергеройський десант висадився на сцені бердичівського Палацу культури боротися із вселенським злом

  Чи бувають на світі дива та чи існує насправді Дід Мороз? І якщо так, то краще писати йому на вайбер чи звернутись традиційно – з листом? Розмова приблизно такого змісту відбувалась передноворічного вечора із одній родині.

   Новорічну виставу «Повір у диво» колектив міського Палацу культури в Бердичеві трохи більше, ніж за тиждень, показав аж 13 разів, починаючи із 24-го грудня.

 

  Маленькі глядачі, чиї батьки працюють на різних підприємствах та в організаціях міста, мали змогу спостерігати за неймовірними пригодами суперперсонажів. Тут тобі і Міньйони, і Губка Боб, і Леді Баг та Спайдермен. І це невипадково, адже ще за два місяці до свят творчий колектив Палацу культури провів опитування в соцмережах про улюблені мультики сучасних дітей.

  А ще ця вистава про диво і про те, що воно обов’язково трапиться, якщо вірити. Якщо ж ні, може статись чимало неприємностей, як от із Максимком. Він вважав себе надто дорослим, аби вірити різним там казковим нісенітницям.

  Разом із Бражником ожили і чорні метелики, які заполонили усе місто та мали намір оповити темрявою увесь світ. Загалом під час вистави на сцені було задіяно майже 200 дорослих та юних учасників. Для багатьох дітей це був перший акторський досвід.

  Він теж може претендувати на звання супергероя – брат зачарованого Бражником Максима, Юрчик, без вагань рушає в небезпечну подорож, аби відшукати й врятувати рідну людину. І дуже дивується, зустрічаючи на своєму шляху тих, кого вважав вигадкою. І ось їх збирається чималенька когорта, суперсильних та супервідважних. Лишається фінальна битва. Проте зло, вочевидь, не поспішає підіймати білого прапора.

  Вірити в диво і добро, більше часу з рідними, менше – з гаджетами – такий супермеседж лунає наостанок зі сцени. Тут і Санта Клаус нагодився з мішком новорічних побажань!

  Чи втомились вони за 13 показів дивовижної вистави? Трохи є, зізнаються актори, але, даруючи настрій іншим, радієш і сам!

Репортаж Інни Плесної

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 06/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework