×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Дотепний гумор та багато жартів про Житомир: «Осінній Кубок КВН Житомира‒2017». ФОТОРЕПОРТАЖ

  Хто сказав, що понеділок - важкий день? 13 листопада, у приміщенні Житомирського обласнго українського музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги відбувся «Осінній Кубок КВН Житомира‒2017». Своїми дотепними жартами (а від деяких дійсно можна було луснути від сміху) гумористи з різних куточків України порадували глядачів та, звісно ж, прихильників своїх команд КВН. 

  За осінній кубок змагалися команди КВН з різних міст України: «30+» (м. Житомир), «Тяп-ляп» (м. Ужгород), «Сімʼя» (м. Чернігів), «Капітан Кентавр» (Дніпро) і «Так історично склалось» (м. Київ). Це було справжнє свято гумору: присутні добряче насміялися та отримали заряд неймовірних вражень та позитиних емоцій. Жарти були на різноманітну тематику й стосувалися різних галузей, зокрема й освіти, культури, суспільства, медицини, звісно, політики (куди ж без неї?) тощо. Також житомирянам припали до душі мініатюри та гумористичні сценки, які стосувалися нашого міста й регіону: про Житомирського міського голову, депутатів на Житомирщині, про активістів, про транспорт, вартість проїзду, місцеві ЗМІ та багато інших.

  Та не лише жартами запамʼятався глядачам «Осінній Кубок КВН Житомира‒2017». Цього вечора квітами та приємними словами із побажаннями щастя вітали й іменинників, присутніх у залі драмтеатру.
Команди-учасники «Осіннього Кубку КВН Житомира‒2017» продемонстрували якісний гумор, мали багато вдалих і дуже дотепних жартів, яскравих номерів, у тому числі й музичних, тож членам журі було важко визначитися з переможцем. Та й глядачі були щедрими на оплески, віддячуючи КВНщикам за їх талант гумористів. Але гра - є гра, і хтось повинен був перемогти. За результатами вподобань членів журі, володарем «Осіннього Кубку КВН Житомира‒2017» стала команда з Чернігова - «Сімʼя». А наші житомирські гумористи опинилися за крок до перемоги і, варто зазначити, теж проявили себе найкращим чином, в черговий раз довівши, що КВН - це дійсно гра для веселих та найкмітливіших!

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

КВН

Катерина Дейнека

 

Последнее изменение Среда, 15/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework