Фронтмен гурту Бумбокс: Люди ведуть щоденники та ходять до психоаналітиків, а музиканти видають альбоми. ВІДЕО

В Житомирі гурт "Бумбокс" презентував пісні з нового максі-синглу "Люди". До альбому увійшло 5 пісень: "Люди", "Выход", "Злива", "Рок-н-ролл", "Мала".

Презентація нового максі-синглу "Люди" відбулася в рамках концертного туру "Бумбокса", що стартував навесні цього року і фінішує наприкінці жовтня. На підтримку нової платівки музиканти зіграють загалом 19 концертів.
Як розповів сам виконавець, це твори, які були написані впродовж двох років. Платівка зайняла багато часу, але як зізнається музикант, вони отримали масу задоволення.
«Це платівка – сповідь. В основі якої лежать різні людські емоції та хвилювання, - розповів під час прес-конференції в Житомирі лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк. – Люди ведуть щоденники та ходять до психоаналітиків, а музиканти видають альбоми. Це наш спосіб сублімації, діалог із собою, який перейшов у музичну сферу».
Записували платівку в новому складі – до п’ятірки музикантів приєднався піаніст Павло Литвиненко. Музикант також став співавтором і продюсером нового альбому, який невдовзі побачить світ.
Також, Андрій Хливнюк розповів, що до Житомира приїздить часто, просто гуляти з друзями. Окрім цього, фронтмен гурту наголосив, що хоче привернути увагу до бранця-кремля Олега Сенсова, який став заручником і відбуває 20-річне покарання. 

 

 

Последнее изменение Среда, 28/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework