×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Житомирі відкрився “Портал” до світу творчості

Арт-кафе “Портал” – це творча лабораторія молодих талановитих людей, які займаються улюбленою справою, та доносять її до людей. 

“Портал” – це двері, в яких кожен знайде свій шлях. Керівниками цих творчих проектів є Ірина Марінкова і Людмила Єфименко.
У “Порталі” діє фотостудія, де можна замовити будь-яку локацію, на будь-яке свято: чи то день народження, чи весілля, чи просто вечірка в певному стилі чи жанрі. Також молоді майстри проводять різноманітні майстер-класи по всім видам ручної роботи, які тільки існують. Тут вам можуть допомогти і зі сценарієм до дня народження чи тематичної вечірки для вас та ваших друзів. Також у “Порталі” є можливість покуштувати смачної кави або ж какао, які з радістю приготує для вас люб’язний бариста.
Другим проектом стала творча майстерня – “Арт-Табурєтка”. В цьому закладі проводитимуся фотосесії, різноманітні виставки та інші події творчого характеру. Hand Made творіння, подарунки та сувеніри, посуд, інтер’єрний текстиль, картини та елементи декору. Родзинкою цієї студії стала власна столярна майстерня, де виготовлятимуться різноманітні дерев’яні вироби та м’які меблі з прекрасним декором.
Кожну суботу проводяться майстер-класи, по арт-декору, як для дітей, так і для дорослих: декупаж, скрапбукінг, іграшки власноруч, лялька-мотанка, розпис картин в стилі 3-D, плетіння з бісеру та ще багато чого цікавого.


18 травня – відбудеться презентація книги Катерини Волошиної “Театр в бузковому раю”, талановитої письменниці та прекрасної мами. Музичним супроводом, для читання віршів, стануть мелодії акустичної гітаричарівного музиканта і композитора Костянтина Бушинського. Катерина все життя збирала малюнки своєї дочки, і в поєднанні зі своїми віршами, вийшла надзвичайно креативна та цікава книжка сучасної поезії.


21 травня – майстер-клас з виготовлення скретчбуків (це альбом чи блокнот невеликого розміру, який завжди знаходиться разом із власником і куди він по мірі потрібності заносить свої творчі ідеї чи просто робить якісь помітки).
Найкращий подарунок – це подарунок зроблений своїми руками. Не упустіть можливості та завітайте до арт-кафе “Портал” та “Арт-Табурєтки”, де на вас також чекають смачнюча кава та хороший настрій.

 

Последнее изменение Вторник, 17/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework