×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі медсестра відкрила свою персональну виставку авторської вишиванки

В Житомирській обласній науковій медичній бібліотеці відбулась презентація виставки авторської української вишиванки.

n 1603168261Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Автором представленої колекції є заслужений майстер народної творчості України Ніна Бондар. В експозиції представлено 19 стильних жіночих та чоловічих сорочок. Орнамент кожної з них унікальний і демонструє різні техніки вишивання на лляному полотні. А всього   в  доробку майстрині біля 500 чоловічих, жіночих і дитячих вишитих сорочок.

Це вже третя персональна виставка майстрині. Ії вироби експонуються також на міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських виставках традиційного народного та сучасного декоративно-прикладного мистецтва.

Виставка працюватиме до кінця березня. Запрошуємо відвідати експозицію і переконатися в тому, що вишиванка від Ніни Володимирівни Бондар – це не тільки елемент українського національного одягу, а й сучасний модний бренд.

Довідково.Ніна Бондар народилася в селі Будичани Чуднівського району Житомирської області. За словами майстрині, ще з дитинства мама вчила її вишивати на полотні, а технікою вишивки вона досконало оволоділа, навчаючись у Решетилівському училищі на Полтавщині. Працювала вишивальницею на фабриці в місті Переяславі –Хмельницькому. Більше 10 років проживала в сибірському місті Юрга. Останні 16 років Ніна Володимирівна мешкає в Житомирі і працює в обласному Центрі крові молодшою медичною сестрою. Вона – Почесний донор України.

n 1603168261 1

Последнее изменение Среда, 16/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework