×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Катерина Бужинська на благодійному концерті у Житомирі отримала всеукраїнську нагороду "Медаль за благодійність"

28 лютого в Житомирі відбувся благодійний концерт Народно артистки України Катерини Бужинської.

n 0203168084Акція проходила за підтримки голови Житомирської обласної ради Анжеліки Лабунської та медіа-партнера - найтиражнішої обласної газети "Эхо".

Відкриваючи концерт, керівник дитячої громадської організації "Все робимо самі" Богдан Купчинський зазначив, що відома в Україні та за її межами улюблениця українців та європейців співачка Катерина Бужинська є також президентом благодійного фонду "Відродження Прикарпаття".

- Сьогодні, - повідомив Б. Купчинський, - концерт проходитиме на підтримку маленької дуже хворої дівчинки Сюзанки, яку 22 лютого ми вже відправили на лікування. Відбулося це і завдяки всім вам, хто придбав благодійні квитки. Ми безмежно вдячні вам за вашу доброту та милосердя. Нехай Господь усіх вас винагородить своїми благодатями!

До речі, Катерина Бужинська кавалерственна дама ордену св. Станіслава та володарка ордена за служіння мистецтву "Золота зірка". В її активі близько десятка альбомів та майже два десятки кліпів. А вперше у своєму житті володарка Гран-прі п'яти міжнародних конкурсів та понад 25 міжнародних премій Катерина Бужинська взяла участь у пісенному конкурсі "Невідомі голоси", коли майбутній зірці було всього 11 років. І в цьому конкурсі, віковий ценз якого був до 40 років, вона серед 360 претендентів посіла перше місце.

Затим, отримавши Гран-прі на міжнародному фестивалі "Слов'янський базар", співачка стала володаркою премії "Прометей-престиж" у номінації "Юний талант" у програмі "Людина року". Між іншим, вона єдина співачка, яка представляла Україну на фестивалі в Сан-Ремо в Італії, її програма мала там шалений успіх.

А того недільного вечора чарівний голос співачки лився на радість поціновувачам її таланту в залі Житомирського обласного телецентру, яка вміщує багато глядачів. Катерина Бужинська співала про рідну Україну та своїх співвітчизників, про кохання та щастя. Розповіла співачка й про своє особисте щастя, яке вона, як зізналася, вимолила перед іконою Миколи Чудотворця.

- Я молилася, - повідомила співачка, - щоб Господь послав мені чудового чоловіка. Так і сталося. Ним став болгарин Димитр Стойчев. До речі, у серпні минулого року ми від нашої родини привезли в Україну 15 тонн гуманітарної допомоги. У нас є вже також домовленість з європейськими країнами про те, що 700 дітей з України безкоштовно відпочинуть влітку в Угорщині, 280 - у Румунії і 300 - в Болгарії. Я переконана, що українці, як і інші народи Європи, мають бути єдині та сильні. Так, ми з вами сьогодні разом хочемо допомогти маленькій дівчинці, щоб вона була здоровою, щоб могла ходити і радіти сонцю, щоб посміхалася життю! 

Співачка розповіла також про те, що нещодавно відбувся її європейський тур, у якому вона виступала на найкращих сценах Європи: у Софії, Будапешті, Відні, Празі, Мюнхені, Мілані, Барселоні, Брюсселі, Варшаві та у Львівській опері. Вона пообіцяла через кілька місяців знову приїхати з великою концертною програмою до Житомира.

Подякувавши співачці за її діяльність, організатор акції Богдан Купчинський вручив Катерині Бужинській всеукраїнську нагороду "Медаль за благодійність". А житомирська майстриня Ольга Шкулета подарувала співачці картину-оберіг "Вишита Україна".

Валерій Черниш, «ЄХО»

Последнее изменение Среда, 02/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework