×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

«BabyStar» - 2015 – великий проект для маленьких зірочок

В якому місті живуть найталановитіші діти?

n 1602167821Про це ми дізнаємось у суботу, 20 лютого пройде гала-концерт всеукраїнського проекту «BabyStar», де нагородять талановитих дітей України.

Нині активно проходить підготовка до фіналу. Діти хвилюються, готують номери та радіють участі, адже кожен з них вже переможці у своїх номінаціях.

Проект створили, аби показати талановитих дітей і нагородити їх за ті досягнення, які вони вже мають. «Ми перші в Україні, хто хоче нагородити дітей за те, що вони просто є. Перед нами постало питання чому нагороджують тільки дорослих? Ми зробили проект по типу премії «Людина року», «Народний бренд». Україна має талановитих дітей, які теж заслуговують на відзнаки» - наголошує Ілона Колодій, співорганізатор та президент модельного агентства  «Gloria ModelS».

Фінальне шоу відбудеться під патронатом голови Житомирської обласної партійної організації "Батьківщина" Анжеліки Вікторівни Лабунської.

Ексклюзивним спонсором проекту став ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» ТМ «М’ясна гільдія».

Партнерами конкурсу виступили: салон краси Golden Style, мережа магазинів панчішних виробів та білизни «ЛЕДІС» магазин квітів та декору "Флоріаль", Студія  Artview,  AnniVeton, кінотеатр «Мультиплекс» і танцювальний центр «VARSHALEX».

Генеральний медіа-партнер –news.dks.ua.

Інформаційну підтримку заходу забезпечать фотостудія GEOMETRIA, сайт-афіша MoeMisto.ua, сайт міста Житомира 0412.ua, Житомир.info, радіо Europaplus.

Завдання проекту BabyStarпідвищити культурний розвиток дітей та стимулювати інших досягати цілей та успіхів у своїй справі. За словами Ілони, в 2016 році конкурс охопить більшу кількість номінацій, в тому числі більше видів спорту.

Пані Алевтина прийшла на репетицію разом з 11-річною донькою Лізою, каже що виховання творчої особистості є кропіткою справою: «Найбільше часу Ліза приділяє увагу музиці, адже займається майже 5 років. Ми брали участь у багатьох міжнародних, українських та місцевих конкурсах. Як мама, я маю правильно організувати роботу дитини, аби залишався час і на навчання, і на хобі, і на відпочинок». Дана премія, зазначає, є додатковим стимулятором для дітей в їх подальшій роботі. Запорукою успіху вважає правильно підібрану пісню.

n 1602167821 1

Валентина Олександрівна прийшла разом з онукою, юною танцівницею Яною. Обидві розповідають про нещодавно здобуту на конкурсі у Вінниці  золоту медаль та інші нагороди, крім цього другокласниця на відмінно навчається у школі. Дівчинка каже, що має модельний і танцювальний талант і вони не порівняні для неї.

Наймолодша з усіх 5-річна Злата читатиме вірш про бабусю. Як каже сама дівчинка, залюбки ходить до модельної школи та мріє стати лікарем.

10- річна Віка танцюватиме популярний сучасний джаз-фанк: « Я дуже хочу виступити і показати, що я достойна аплодисментів», - ділиться конкурсантка.

Спеціальним гостем гала-концерту конкурсу «BabyStar»  буде відомий український танцівник та хореограф-постановник, переможець шоу  «Танці з зірками» - Сергій Костецький.

Проект стартував у 2015 році, участь у ньому взяло близько 20 обдарованих  дітей з 8 міст України. Серед конкурсантів  відбирались найталановитіші діти, враховуючи кількість досягнень, вмінь, талантів у певній сфері. Переможців конкурсу визначали шляхом голосування на сайті видання «20 хвилин».

Конкурс «BabyStar»  відбуватиметься щорічно. Новий відбір стартує уже в березні, а фінал відбудеться в грудні цього року. Впродовж всього часу в кожному номері газети «20 хвилин» буде публікуватись  фото учасника з його талантами, кубками, титулами, досягеннями.

Заявки для участі в проекті «BabyStar-2016» вже можна подавати на електронну адресу Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

n 1602167821 1

Последнее изменение Воскресенье, 21/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework