×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

До Житомира приїхали міські голови з різних міст України, аби переняйти досвід у енергоєфективності

27 листопада 2014 року у рамках навчального візиту представників органів місцевого самоврядування міст-членів Асоціації міст України на тему «Впровадження енергоефективних проектів  в м. Житомирі»   до Житомира прибули міські голови

м. Жмеренки, м. Валки, м. Зміїв, перші заступники міських голів та заступники міських голів м.Фастова, м. Рубіжного, м. Нової Каховки, м. Славути, м. Козятина, представники м. Рівного, м. Мелітополя, м. Дніпропетровська, м. Хмельницького та представник АМУ з міста Києва.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

n2711141757

Візит представників органів місцевого самоврядування України триватиме у Житомирі два дні. Директор економічного департаменту міської ради Майя Кирилова ознайомила гостей зі станом та перспективами реалізації енергоефективних проектів у місті Житомир.

Вона також поінформувала, що з 2008 року створена та запроваджена комплексна система обліку та розроблені перспективні плани у цьому напрямку до 2020 року.

Навчальний візит передбачає ряд теоретичних занять та ознайомлення з впровадженими проектами у м. Житомирі. Так, учасникам заходу буде презентовано котельню на альтернативному паливі заводу «Крігер», «Проект Демо Україна, комунальне теплопостачання» «Проект реконструкції системи теплопостачання м. Житомира за кошти Швейцарського бюро співробітництва". Окрім цього ,директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Сергій Гаращук поінформує, як здійснюється фінансове забезпечення енергозберігаючих проектів у місті Житомирі.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Прочитано 828 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework