Житомирські ФОПівці можуть безкоштовно відкрити рахунок

Реєструєте ФОП і думаєте, де відкрити рахунок - беріть участь в акції ПриватБанку “Рахунок у банку - безкоштовно!” та гарантовано отримуйте безкоштовний рахунок.

Для участі в акції мешканцям Житомирщини потрібно виконати декілька простих кроків:
• подати заявку або оформити рахунок у будь-якому із 59 відділень ПриватБанку на Житомирщині;
• зареєструватися в акції;
• здійснити покупку на суму не менше 500 грн з карти "Ключ до рахунку" або корпоративної картки в торгово-сервісній мережі протягом 30 днів із моменту відкриття рахунку.
Разом із рахунком корпоративний клієнт одразу отримує цілодобове обслуговування, доступ до інтернет-банкінгу Приват24 для бізнесу, безкоштовні бізнес-картки, приймання виручки, інкасацію, цілодобову підтримку та депозитний рахунок.
Наразі кожна третя компанія України має рахунок у ПриватБанку. Це означає, що, відкривши рахунок у ПриватБанку, корпоративний клієнт економить на комісіях (платежі між рахунками банку – безкоштовно), а платежі проводяться миттєво - 24 години на добу 7 днів на тиждень.
Крім цього, отримавши безкоштовний рахунок від ПриватБанку, підприємці можуть ще й долучитись до сервісу КУБ і зібрати кошти для розвитку своєї справи через програму “Країна підприємців”.
На Житомирщині вже 25 підприємств отримали фінансування на покращення свого бізнесу в рамках національної програми розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі “Країна підприємців”, ініціатором якої став найбільший український банк ПриватБанк.
Щоб стати учасником національної програми «Країна підприємців», достатньо зареєструватися на сайті програми kub.pb.ua або ж звернутись у будь-яке із 59 відділень ПриватБанку на Житомирщині.

Прочитано 927 раз

Последнее изменение Понедельник, 05/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework