У Житомирі біля кінотеатру «Жовтень» з 9 червня по 30 липня робитимуть «Космічну зарядку»

«Благодійно-мистецький фонд АрТерапія спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради запрошують житомирян на Космічну зарядку.

З 9 червня по 30 липня щочетверга та щосуботи приходьте на ранкові спортивні заняття: фітнес, йога, бігові вправи та запальна зумба.

Ми робимо це для того, аби у найкращій формі і з найпозитивнішим настроєм зустріли Space Half Marathon – Космічний напівмарафон, що відбудеться у Житомирі 3 вересня. Можливо, хтось із вас вже давно мріяв про таку подію в місті, а хтось не уявляє, що зміг би пробігти таку дистанцію. До якої категорії ви б не належали ­ запрошуємо на «Космічну зарядку»: для кожного знайдеться порція натхнення і мотивації.

Якщо вам подобається заняття, будемо вдячні за благодійний внесок до скриньки «АрТерапія»: ми збираємо кошти на гамма-терапевтичний пристрій для Житомирського онкодиспансеру. Ми ініціювали проект «Космічна зарядка» ще для того, аби нагадати усім: фізична активність не просто тримає нас у тонусі, а й зменшує ризики захворюваності на рак. Отож, запрошуємо зарядитися ранковим драйвом і долучитися до благочинної справи», – про це зазначено в групі «Космічна зарядка» на сторінці у Facebook

Прочитано 781 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework