×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для Житомира розроблять логотип міста

Житомиряни, які виявили бажання взяти участь у створення логотипу міста можуть подати свої відповідні роботи до 8 вересня.
Для розробки символу міста до співпраці запрошуються фахівці, фізичні та юридичні особи, - про це повідомляється на сайті міської ради.

«Спочатку була ідея  замовити розробку бренду Житомира у рекламних агенцій. Але ми дійшли до висновку, що бренд міста – це той символ, який повинен отримати максимально публічне обговорення. На початку вересня громадськості буде представлено логотип. А вже через місяць, з урахуванням пропозицій житомирян, його буде остаточно затверджено на виконкомі. Буде визначений той символ, який найяскравіше уособлюватиме Житомир», – зазначив Сергій Сухомлин.
За словами першого заступника міського голови створення логотипу міста – це перший крок в напрямку розробки бренд-буку. Далі буде розроблено загальний перелік нормативних правил, пов’язаних з оформленням фасадів та розміщенням реклами у місті.
«На даний момент містом це питання не регулюється комплексно. Ми бачимо заклеєні рекламою вітрини магазинів та фасади історичних будівель. Бренд-бук створюється з метою наведення порядку з рекламою, зовнішнім виглядом архітектурних споруд та задля створення візуальних стандартів, які символізуватимуть наше місто», – розповів Сергій Сухомлин.
За словами начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Євгенії Черкасової, окремо створений сайт www.ibrand.zt.ua, який буде активним з 22 серпня. На ньому буде розміщено бріф (завдання) на створення логотипу. Заявки приймаються на поштову електронну адресу управління Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework