×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

До зони АТО вирушили офіцери з військкоматів Житомирщини

У розпорядження командирів військових частин, які виконують завдання в зоні антитерористичної операції  відроджено офіцерів з обласного та районних військових комісаріатів Житомирщини, - повідомляє Руслан Лінник, РМЦ МО.

Протягом перебування на східних рубежах нашої держави свій досвід офіцери застосовуватимуть для організації взаємодії між військовослужбовцями, членами їх сімей з органами державної влади та місцевого самоврядування.
На них покладатимуться завдання з вирішення питань соціально-правового та фінансового характеру, здійснення нагляд за дотримання законодавства при видачі довідок та інших документів.
У зв’язку із тим, що побільшило недостовірної інформації із районів проведення АТО через ІТ та друковані засоби, телебачення сусідньої держави житомирські військовики спростовуватиме неправдиві факти, чутки, плітки. З першого дня перебування на визначених рубежах саме вони негайне інформуватиме через військові комісаріати перевірені факти загибелі або поранення військовослужбовців.

Последнее изменение Четверг, 21/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework