×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Про Едуарда говорять, що він народився у сорочці. Снайпер цілий у голову, та боєць вижив

18 серпня, представники "Батальйону оборони краю Полісся" відвідали у Центральному військовому шпиталі бійця свого підрозділу, який разом з іншими нашими хлопцями брав активну участь в зоні АТО у складі 11-го батальйону територіальної оборони. Це наш житомирянин Мальований Едуард Миколайович, - про це вони пишуть на своїй сторінці у Фейсбук.

«Група у складі 26 військовослужбовців потрапила у засідку найманців, що більш ніж вдвічі переважала у кількості і мала в свому складі шістьох снайперів. Був важкий бій, є загиблі з нашого боку, загинув комбат "БАТЯ" підполковник Олександр Гуменюк, є поранені», - зазначається у повідомленні.
«Слід відзначити, що група, яка діяла в наступі змогла знешкодити близько 60 бойовиків, більшість з яких мали «расєйські» паспорти. Тільки двом снайперам вдалося втекти.
У тому бою Едуард Мальований отримав вогнепальне поранення середньої зони обличчя з руйнацією влицевої кістки, дуги, правої орбіти з пошкодженням правого ока. Фахівці не дають позитивних прогнозів щодо зору правим оком.
Зроблено ряд оперативних втручань по "створенню" кісток обличчя, потрібна буде "гросмейстерська" пластична операція.
Снайпер цілив у голову, але завдячуючи різкому повороту голови та Господу Богу Едік живий.
Куля пройшла через каску від верхнього краю вуха до носа. "Народився у тельняшці". Поки Едуард був у зоні АТО злочинці пограбували квартиру його родини. Грошей в них нема. Працював він ясно не міністром, а звичайним водієм таксі», - йдеться у повідомлені.

Картка Приватбанку - 4149497811262148 Мальований Едуард Миколайович.

n210814216

n210814216 1

Последнее изменение Четверг, 21/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework