×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщину приїхав Патріарх Філарет, аби розпочати будівництво храму

У Брусилів 16 серпня на свято закладання капсули під будівництво Української Православної Свято-Воскресенської Церкви Київського патріархату завітали Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, Архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав.

Участь у заході також взяли Герой України Олександр Омельченко, Народна артистка України, Герой України Ніна Матвієнко, український вчений та видавець Микола Тимошик та багато інших, - повідомляє прес-служба ОДА.

Разом із представниками духовенства Брусилівщини Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет помолився за мир на рідній землі та припинення збройного протистояння на сході держави.
Жителі Брусилівщини вірять, що згодом на площі ім. І. Огієнка у райцентрі будуть височити куполи храму, про який так мріяв сам Іван Огієнко.
Перед присутніми також виступив голова райдержадміністрації Олег Ніколайчук, який побажав всім миру, любові та злагоди в родинах і державі.
Микола Тимошик пообіцяв організувати збір спонсорської допомоги від лауреатів премії імені Івана Огієнка. Адже видатний українець хрестився і вінчався в церкві, яка стояла на тому ж місці, де нині будуватимуть храм.

Последнее изменение Вторник, 19/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework