Боєць новоград-волинської бригади Сергій по телефону сказав, що починається обстріл - це були його останні слова

У місті Ладижин на Вінниччині міськрада оголосила 15 серпня Днем жалоби у пам'ять про загиблого в АТО земляка 26-річного військового Сергія Майбороди. Це перший мешканець міста, чиє життя обірвалося у протистоянні з бойовиками на Донбасі.

Сергій служив контрактником в одній з військових частин у Новограді-Волинському на Житомирщині. Входив у загін миротворців. Недавно повернувся з Ліберії. Бійця, який вже побував у «гарячих» точках, відправили на Схід. Загинув вночі 12 серпня під час обстрілу позицій військових. О четвертій ранку його тіло знайшли побратими. Вони розповіли дружині загиблого пані Любові, що Сергія і ще одного військового накрила бетонна плита, зруйнована під час артилерійського обстрілу, - повідомляє про це пише «Голос України».

- Мати солдата, пані Людмила, дізнавшись про його смерть, так голосила, що втратила свідомість, - каже керівник військово-облікового відділу Ладижинської міськради Любов Гора. – Непритомну 51-річну жінку забрали в реанімацію місцевої лікарні. Лікарі кажуть, стан її такий, що не зможе провести в останню путь сина.

У Майбородів проста, дружна сім’я. Любов Михайлівна працює прибиральницею у школі №2. Цю школу закінчував у свій час її загиблий син. Батько, Микола Іванович, мав роботу на заводі силікатної цегли, тепер безробітний, бо підприємство збанкрутіло. Молодша сестра загиблого Тетяна - у декретній відпустці, доглядає маленьку дитину.

У Сергія Майбороди також залишилася однорічна донечка. 11 серпня він спілкувався по телефону з дружиною, запитував про донечку. Але перший дзвінок у той день зробив до батька. Миколі Івановичу якраз виповнилося 57 років. Наприкінці дня мав розмову з сестрою. Закінчилася вона тим, що Сергій сказав, що починається обстріл. Це були його останні слова, які почула сестричка. Про загибель Сергія телефоном повідомили дружині його побратими.

 

Последнее изменение Пятница, 15/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework