У Баранівці попрощалися підполковником управління оперативного командування «Північ»

13 серпня у місті Баранівка з військовими почестями провели в останню путь підполковника управління оперативного командування «Північ» Віктора Новіцького. Офіцер загинув під час виконання бойового завдання у зоні антитерористичної операції на сході України, - про це повідомляє сайт "Місто Баранівка".

Віктор Павлович Новіцький народився 14 квітня 1978 року в селі Климентіївка Баранівського району. Після закінчення місцевої школи він продовжив навчання у військовому ліцеї, згодом – в Одеському військовому училищі, а потім – у військовій академії в місті Києві. Військовослужбовець разом із дружиною проживав у місті Рівному. У селі Стара Гута Баранівського району в нього залишися батьки та брат.

Провести Віктора Новіцького в останню путь прийшло кілька сотень мешканців Баранівського району, а також приїхали його колеги по службі. Труну з підполковником Збройних Сил України військові несли на руках від будинку його батьків у селі Стара Гута до міського кладовища Баранівки, а це близько 3 км дороги.

 

Последнее изменение Четверг, 14/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework